Nummer 45
04-04-2019

In deze 45ste E-krant.....

  Podcast                                                               

  Voorjaarsfestival!

  Mijmeren

  Opening infocentrum en BloteVoetenPad ========>

  Morgenland =======>

  Boomfeestdag 2019 

  Kamerplantentest


Podcast!

Cato en Marnix praten elke 2 weken over het plastic probleem in Nederland en in de wereld. Ontdek weetjes omtrent wegwerpplastic, krijg tips voor het volgen van een plastic dieet en blijf op de hoogte van onze awareness campagne rondom wegwwerpplastic via een heuse escaperoom! 

Volg hier de podcasts!

 

Voorjaarsfestival!

Op 14 april staat het terrein aan de Duinweg in Drunen bol van de activiteiten voor jong en oud: nestkastjes timmeren, vlechten van wilgentenen, verspenen van plantjes, dieren zoeken, visjes vangen... Verder een afvalwedstrijd, en nog veel meer!

Graag aanmelden via info@natuurenmilieuheusden.nl , met vermelding van aantal personen en leeftijd. Tevens start van de Zonnebloemwedstrijd! Klik hier voor meer info.

  

 

 

 Mijmeren

Een man zat in de bioscoop en keek naar een film. En toen was het pauze, en tal van mensen haalden hun mobiel te voorschijn. Misschien toch een moment om te 'mijmeren'?

lees hier het artikel

Opening infocentrum/Groene Bosbes, Geerpark

Op 22 maart was het eindelijk zover: samen met buurtbewoners vierden we de opening van het infocentrum annex Groene Bosbes en het Blotevoetenpad.

Ook werd de nieuwe naam van het centrum onthuld! zie foto hiernaast)

lees hier het artikel.

Morgenland

Boomfeestdag in gure wind en motregen

Een kille, gure wind blies woensdagmorgen 13 maart motregen over het terrein in het Geerpark waarop leerlingen van   Bs De Vijfhoeven bomen plantten.

lees hier het artikel

Kamerplantentest

Dit keer een kamerplantentest. Hoeveel weet jij van je eigen kamerplanten?

Kijk hier voor de test.